dimecres, 13 de novembre del 2013

L'electricitat!

Avui volíem parlar de l'electricitat!

Primer de tot ens vam plantejar d'on sortia l'electricitat! Tots teníem molt clar que l'electricitat sortia dels endolls i vam estar pensant tot d'aparells que teníem per casa que funcionessin amb electricitat.
Però algú també va dir que també podíem fer electricitat amb plaques solars i també amb piles, ja que teníem molts aparells elèctrics que en comptes d'endollar-los els hi posàvem una pila. Com el meu cotxe teledirigit va dir algú!!!

Disposats a treballar vam començar amb un globus, i és que molts ja sabíem que entre nosaltres també hi havia una mica d'electricitat que en dèiem electricitat estàtica, que si fregàvem un globus amb els nostres cabells ens els feia posar de punta!!!

Seguidament ens van proposar un repte, havíem d'aconseguir que s'encengués una bombeta. Teníem una pila i nosaltres vma decidir que també necessitàvem cables. Vam estar provant amb un sol cable però la bombeta no s'encenia, després ho vam provar amb dos... i vam anar provant fins que tot el muntatge fa estar fet però el problema és que les bombetes no anaven gaire bé... vam decidir que ho deixàvem guardat fins la setmana que quan hauríem comprat bombetes noves!

Finalment vam començar a preparar un joc d'habilitat que funcionarà amb electricitat.....en veureu els resultats la setmana que ve....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada